Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zpráva z ČP Jablonec nad Nisou

17. 3. 2013

Seriál kvalifikačních turnajů Českého poháru 2013 pokračoval v Městské hale v Jablonci nad Nisou.

V sobotu se na tatami představilo žactvo, v neděli dorostenky a juniorky.

Peťa Zlámalová - výborný přístup, se změnou hmotnostní kategorie se nám vrátila stará známá Peťa zpět.  Místo hodnocení jsou vloženy záznamy z jednotlivých utkání.

Petra Zlámalová

 

Kuba Jiříček - konečně se mu podařilo prokletí velkých turnajů u nás. S přehledem prošel úvodními dvěma koly a podlehl až pozdějšímu vítězi. Škoda prohry v opravách. Je potřeba pracovat na velké technice z pravého horního úchopu a kombinovat ji do změny směru. viz. videa

Vojta Jiříček - měl výborný los. Obrovsky mrzet ho může zejména porážka na jedno šido v opravách. Bohužel platí, že pokud nenastoupíš do chvatu, nehodíš. A Vojta za 4 minuty praní nenastoupil ani jednou.

Na nedělní část turnaje jsem přítomen nebyl, jen jsem některé zápasy sledoval přes stream. Barču Zlámalovou v posledním kole oprav jednoznačně poškodili rozhodčí, o čemž svědčí opravdu nechutné komentáře jedné kolegyně zpoza kamery . V  prohraných utkáních Barča udělala zbytečné školácké chyby, zejména je třeba se zamyslet nad nejméně dvakrát nasazenou pákou či samohodem do držení z vlastní zátočky.

Peťu jsem v dorkách bohužel viděl jen jednou.


Výsledky ČP Jablonec nad Nisou

  Utkání Peti Zlámalové

 

 

 

 Utkání Kuby Jiříčka

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář