Jdi na obsah Jdi na menu
 


NÁBOR

Díky Olympijským hrám v Riu 2016 bylo o českém judu více než slyšet. Mistr světa a dvojnásobný mistr Evropy, Lukáš Krpálek, zkompletoval svoji sbírku medailí z velkých soutěží a stal se možná největší českou hvězdou her v Riu. Jeho vítězství mělo navíc silný emocionální náboj, protože je věnoval zesnulému kamarádovi, Sašovi Jurečkovi. 

krpalek.jpg

Lukáš Krpálek tak ukázal, že je nejen velký sportovec, ale především člověk s velkým srdcem. Za zmínku by stálo např. i jeho kamarádství s poraženým finálovým soupeřem Elmarem Gazimovem (AZE) atd.

Znáte někoho, kdo by si chtěl judo vyzkoušet nebo vy sami přemýšlíte, že by jste se zašli podívat? Máte kamarády ve třídě, kteří neví, co to judo je? Myslíte, že judo není sport pro děvčata?  

Rádi Vám odpovíme a pomůžeme. Klub juda Hranice přijímá nové členy do svých řad. Velmi úspěšný klub, vychovávající reprezentanty ČR, hledá chlapce i děvčata ve věku 6-ti let a více, kteří mají zájem užít si spoustu legrace, hrát velké množství her a především se naučit základy juda. To vše ve výborném kolektivu, který zde najdou a pod kvalifikovanými trenéry s bohatými zkušenostmi. Neodmítneme nikoho, přijďte a vyzkoušejte si judo!

Klub juda Hranice nabízí:

  • zkušební tréninky zdarma
  • sourozenecké slevy
  • naučíš se samostatnosti
  • poznáš nové kamarády a bezva kolektiv
  • každoročně organizovaný dětský letní tábor
  • klubové soutěže pro vlastní členy
  • organizaci jednoho z největších turnajů na území ČR
  • organizace republikových šampionátů juda
  • budeme o tobě psát v místním tisku, můžeš být v televizi (kabelová televize, ČT)
  • klademe důraz na etiku a slušné chování
  • výjezdy nejen po celé České republice, ale i do zahraničí (GER, SVK, POL, AUT, HUN, SLO)
  • v porovnnání s ostatními nabízíme minimální finanční náklady pro rodiče

  

Judo je nejen olympijským sportem, ale také jedním z nejúspěšnějšších sportovních odvětví v Hranicích. Hranický klub je pravidelným dodavatelem členů do různých reprezentačních celků, navštěvuje soutěže nejen na našem území, ale děti mají možnost zavítat například do Polska, Slovenska, Chorvatska, Rakouska, Německa či Maďarska. 

Jde o jeden z nejvšestrannějších sportů a pokud nemáte zájem o závodní formu, může být brán jako sport doplňkový nebo průpravný pro ostatní sporty. Judo je studií UNESCO zařazeno mezi 5 sportů všestranně rozvíjejících pohybovou zdatnost a koordinaci. A jistě ne náhodou probíhá od letošního roku v České republice projekt Evropské unie juda - "JUDO DO ŠKOL", který je zaměřen na žáky 1. až 3. tříd a jehož primárním cílem je rozvoj všech pohybových dovedností.

Tréninky začátečníků probíhají kažždé pondělí a čtvrtek v tělocvičně SPŠ a SOU Hranice na Studentské ulici od 17.00 hod. do 18.30 hod. Přijďte a vyzkoušejte! Případné dotazy rádi zodpovíme na telefonním čísle 777 939 987 Ing. Navrátilová.

Přihláška do JUDA - ZDE (WORD) nebo ZDE (PDF).

Chcete-li vyzkoušet tento pro Hranice tolik úspěšný a populární sport, obratťe se na nás.