Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zpráva z Velikonočního turnaje v Karviné

23. 3. 2013

Na Velikonoční turnaj do Karviné jsme nakonec vyrazili pouze se dvěma závodníky, neboť Venďa Kratochvílová v pátek onemocněla.

Luba - stále to ještě není ono. Výkony na závodech odpovídají výkonům na tréninku. Je to takové vlažné, a hlavně příliš defenzívní. Ale i přesto je Luba stále bojovník a 3. místo nakonec vybojoval. Chybí nyní hlavně bojovnost v útoku, prosazení vlastního úchopu a vlastní velké techniky.

Maťa - z jistých důvodů jsem se obával výkonů na tatami, ale ty předčily moje očekávání. V prvním utkání to ještě nebylo ono, ale ne kvůli nechuti se prát, ale především kvůli špatnému úchopu. Jakmile Maťa přešel do háku, ihned byl zpátky starý známý bojovník. Druhé utkání bylo opět jasně pro Matěje. V semifinále narazil na velmi silného borce, ale i an něj měl. Bohužel jednou nastoupil do osoto gari bez rukou a stálo ho to postup. Stejný scénář měl i boj o bronz. Soupeř byl neskutečně pasivní. Za celé dvě minuty nezaútočil, chodil v předklonu a na tatami doslova pouze přežíval. I z tohoto přežívání ale dokázal pro sebe otočit jedno nedůsledně  připravené Maťovo osoto. Škoda. Ale jinak na tatami výborný výkon.


Výsledky

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář