Jdi na obsah Jdi na menu
 


ČP Ostrava - kvalifikační turnaj

10. 2. 2013

V sobotu a neděli 9.-10.2.2013 se čtveřice našich zástupců představila na prvním letošním kvalifikačním turnaji - ČP Ostrava.

V sobotu se na tatami příliš nedařilo chlapcům:

Jirka Plánka - prohrál úvodní utkání a do oprav nepostoupil

Luky Petřek - rovněž vypadl v kvalifikaci

Vše napravila starší žákyně Petra Zlámalová, která obsadil ve své nové hmotnostní kategorii do 52 kg cenné 2. místo. Potěšitelné bylo vítězství nad Marečkovou z Jihlavy, byť na praporky a za přispění rozhdočích. Na to se však již historie ptát nebude a Peti by to mělo zvednout sebevědomí. Oproti např. výkonu na ČP Brno 2012 to ještě nebylo zdaleka ono, ale snad je vše vinou téměř 3 týdenního výpadku.

V neděli bojovala na tatami pouze Bára Zlámalová:

Dorostenky -  v prvním utkání s přehledem přejela polskou závodnici, poté ale podlehla budoucí vítězce a v opravách narazila na úřadující mistryni ČR.

Juniorky - proti Sabině Merklové by v případě vítězství šlo o velkou náhodu a v druhém utkání Bára doplatila již poněkolikáté v neděli na slabou práci rukou při nástupu do goši wazi. Přechod harai - osoto je technicky dobrý, stejně tak přechod do zátočky, chybí ovšem větší práce rukou v úvodu a od toho se odvíjí úspěšné kontry soupeřek.

 

Výsledky ČP Ostrava

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář