Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zpráva trenéra - OT přípravek Brno

18. 5. 2013

Jedním z posledních turnajů v tomto školním roce byl sobotní Turnaj přípravek v Brně. Na turnaj vyrazila čtveřice závodníků, kterým se nakonec podařilo domů dovézt 3 medailová umístění.

Matěj Fojtík - tři vyhraná utkání a s přehledem vybojované první místo. Doskakované osoto  začíná být velmi účinné, jen je třeba dopilovat práci rukou. Potěšitelná je i snaha přidat další chvaty, zejména ouči, ogoši, sasae a tomoe nage. Jakmile budou chvaty připraveny, může Maťa velmi účinně útočit pomocí kombinací a sérií chvatů.

Jirka Plánka - dvě vítězná utkání, 2 hody na seoi a 2 na tani otoši. Jen to chce si opravdu v seoi věřit a jít z první a až do konce. Jeden RYCHLÝ  a překvapivý útok.

Luky Petřek - slabší výkon zejména v úchopu. Navíc není možné nečinně čekat a nereagovat, když mi soupeř nastoupí do bočáku.

Kája Trousil - silnější soupeři byli nad jeho síly, ale přesto bojoval. A to je základ. Jen je potřeba se nyní vyprat a začít si věřit. Stejně začínal i Matěj a dnes vítězí. Kája může opáskovat a musí zapracovat na útoku velkým chvatem a vybojování si úchopu.

Výsledková listina

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář