Jdi na obsah Jdi na menu
 


Informace ze života táborníků - čtvrtek

1. 8. 2015

Po obědě si četníci opět vyzkoušeli své smysly v etapové hře. Pak si část táborníků vyzkoušela střelbu ze vzduchovky na cíl a druhá část si zaběhla "azimuťák" (orientační běh s buzolou). Ve zbytku dne si opět děti hrály hry, přetahovaly se provazem, zkusili si balancovat s míčkem při běhu (chůzi) a na závěr jsme si záhráli baseball.

V noci jsme ještě děti vytáhli na stezku odvahy. Musím pochválit všechny menší děti, které se s touto zkouškou odvahy vypořádali na jedničku. Na druhou stranu musím upozornit na ty nejstarší, kteří i přes dlouhé časové rozestupy na sebe čekali a šli si na stezku v 6-ti lidech (Jakub H., Tomáš N., Lenka H., Lucka G., Tereza Č., Vašek M.).  Zřejmě zatoužili po nádechu romantiky wink.

Snídaně formou bufetu
Svačina
Oběd: buchtičky s krémem
Svačina
Večeře: Vepřo, knedlo, zelo

Jinak počasí se lepší den ode dne a dnes jsme už překonali 20°C.

 

-PS-

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Vyhodnocení

(Kráťa, 2. 8. 2015 18:56)


Tak z pohledu instruktora, můžu jen říct jednu věc. Myslím si, že o co více byly problémy v logistice o to více byly suprové děti. Podle mě a za mě to byl nejlepší tábor za dobu co jezdím já. Neviděl jsem žádné odstrkování dětí, větší se během společných soutěží starali o menší. Když se udělala večerka tak všichni šli spát. Někteří i dříve.  PROSTĚ TO BYLO OPRAVDU SUPER. JE NA CO VZPOMÍNAT. DĚKUJI VŠEM DĚTEM A ZDENKOJ TAM NA HORU, ŽE MĚ DAL ŠANCI JEZDIT S VÁMA NA TYTO AKCE! 