Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ohlédnutí za Memoriálem JUDr. Zdeňka Navrátila

1. 5. 2016

V první řadě chci poděkovat všem, kteří se jakkoliv podíleli na zdárném průběhu celé akce. Úplně všem. Jmenovat Vás nelze. Určitě bych na někoho zapomněl.

Speciální poděkování patří Olomouckému kraji i městu Hranice za finanční podporu klubu a této soutěže. Makrely pro následné grilování zajistila Katka Macháčková a Zpracovna ryb Šišma, o pivo se postaral Luba Kratochvíl a občerstvení Kunzov Na tý louce zelený. Přátelé, děkuji!

Co mne na celém dnu potěšilo nejvíce, byla opravdu početná účast našich malých závodníků. Když jsem viděl velikost té skupinky dětí, která se mnou šla na vážení, příjemně mne mrazilo. Medailové úspěchy a to, jak se malochům dařilo, už je pouze třešničkou na dortu. Zaslouženou třešničkou. Byli jste prostě dokonalí. Takže teď věřím, že ve stejně hojném počtu začneme společně vyrážet na závody i mimo Hranice. Děcka, máte na to a v sobotu jste se o tom přesvědčili. Jste tým. Parádní tým. Tak s tím pojďme něco dělat .....

Velmi mne potěšila i velká účast Vás, rodičů. Protože bez Vašich pomocných rukou, by jsme tento turnaj jednoduše organizovat nemohli. A bez Vaší podpory a pomoci ani není možné objíždět všechny závody v blízkém i vzdáleném okolí. A my by jsme na ně s Vašimi dětmi chtěli vyrážet co nejčastěji. Ještě jednou děkuji.

A v neposlední řadě děkuji všem "starým" tvářím, které se vrací a pomáhají mi rok co rok s podobnými akcemi. S tréninkem mi zatím pomoct nemůžete, ale i tohle je velká podpora. Jsem rád za to, v jaké lidi jste dospěli a vyrostli. Jsem potěšen, že se k nám stále hrdě hlásíte. Byli jste nejen velmi úspěšní závodníci, ale jste hlavně slušní mladí lidé, kteří jsou v osobním a pracovním životě tak úspěšní, že mi prostě zatím pomoct nemůžete, jak řekl jeden z vás. Takže si říkám, všeho do času ....

Ještě jednou děkuji a těším se zase na spolupráci při další akci.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář