Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vendula podlehla na Českém poháru v boji o bronz

15. 6. 2015

V Chomutově se Vendula představila jako současná jednička hmotnosti do 40 kg, podle aktuálního žebříčku ČSJu.

Ze startu ve vyšší hmotnosti měla trochu obavy, snad je tedy 3. kolo ČP rozptýlilo. Celkově nemůže být 100% spokojenost, v jejím projevu jsou stále velké rezervy a chyběla třešnička v podobě medaile. Na druhou stranu, Vendula potvrdila, že do české špičky patří a vítězství v Jablonci nebylo náhodné. Takže jen tak dál Vendy.

Všechny 4 utkání, ke kterým Venda nastoupila byly velmi vyrovnané, ať už zvítězil kdokoliv. Co se týče technicko-taktické stránky, jsme snad na dobré cestě, Venda předváděla aktivní, rvavé judo založené na převaze v boji o úchop. Stále velkou slabinou je boj na zemi, což jde tak trochu mimo moje chápání, protože ne waze věnujeme opravdu hodně času. Kde je však nyní největší problém je fyzická připravenost a Venda sama si to nakonec vyhodnotila po posledním utkání, kdy ji o bronz připravilo jedno jediné shido. Její ruce ale už nebyly schopné se chytit, ne tak útočit ....!

Řešení je nasnadě a je jen a jen na Vendi, jak se k tomtuto problému postaví. Zatím má chuť, motivaci i ambice ... uvidíme za 2 měsíce!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář